copyright

Niets op deze site mag zonder
uitdrukkelijke toestemming gekopieerd dan wel gebruikt worden. Uiteraard is de informatie die wij duidelijk en expliciet beschikbaar stellen hiervan uitgezonderd. Twijfelt u of de informatie vrij te gebruiken is, neem dan contact op met Stichting Vitaliteit & Sport voor Chronisch & Progressief Zieken. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u te helpen met eventuele vragen over onze visie, uitingen dan wel onze aanpak.

MEER WETEN?

copyright

Niets op deze site mag zonder uitdrukkelijke toestemming gekopieerd dan wel gebruikt worden. Uiteraard is de informatie die wij duidelijk en expliciet beschikbaar stellen hiervan uitgezonderd. Twijfelt u of de informatie vrij te gebruiken is, neem dan contact op met Helden on Tour via [email protected]
Vanzelfsprekend zijn wij ten allen tijden bereid u te helpen met eventuele vragen over onze visie, uitingen, dienstverlening danwel onze aanpak.

MEER WETEN?

de stichting